Προφίλ

Η επιχείρηση Dimopoulos ECH Electric - Cool - Heat, λειτουργεί από το 1994, στο Κουτσοπόδι Άργους στην διεύθυνση Αγίου Ιωάννου 97 και ασχολείται με την ηλεκτρολογεία, τον κλιματισμό - θέρμανση - ψύξη επαγγελματικών & επιβατικών αυτοκινήτων.

Ο εξοπλισμός και η τεχνογνωσία της εταιρείας μας επιτρέπει να καλύπτουμε τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες τις αγοράς. Έχοντας σκοπό την ικανοποίηση των πελατών μας, ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες εξελίξεις σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την συνέπεια δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για την εξυπηρέτησή σας. Εξυπηρετούμε οχήματα επαγγελματικής και ιδιωτικής χρήσεως προσπαθώντας να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το 90% των πελατών μας που μας εμπιστεύονται την επισκευή και τα service των ψυκτικών μηχανημάτων τους, είναι από την περιοχή μας και από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Βάση της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο και της εμπιστοσύνης που έχετε δείξει προς την επιχείρηση μας, να σας αναφέρουμε πως την τελευταία διετία έχουμε επεκταθεί και στην εμπορία αυτοκινήτων (επαγγελματικών και ιδιωτικών). Σαφώς πάντοτε με γνώμονα την ικανοποίηση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη μας, που είναι και ο βασικός μας στόχος όλα αυτά τα χρόνια της εργασίας μας στο χώρο.

 

01 02 06 08 10 11